Medlemförmåner

Tidningen Båtliv
I medlemsavgiften ingår ett medlemsskap i Svenska Båtunionen, där även en prenumeration på tidningen Båtliv ingår. I Båtliv hittar du senaste nytt från båtvärlden, medlemsfrågor, testreportage m m. (se www.batliv.se>)

Klubbstuga, lägerplats m m
Medlemmar har också tillgång till klubbens lägerplats m m. För medlemmar som tilldelats bryggplats ingår också tillgång till klubbstugan, bryggan, bommen vid sjösättningsrampen och nyckel till rampen vid Evedal. I stugan finns bland annat kaffebryggare och engångsmuggar. Utanför stugan finns även en låda med torr ved, klotgrill med mera.

Även medlemmar som saknar bryggplats kan, mot en depositionsavgift på 2 000 kr, få en nyckel till sjösättningsrampen på Hissö. Om du är intresserad, kontakta vice ordförande.

Ladda ned sjökunskaper
Som medlem i Hissö Båtklubb kan du kostnadsfritt ladda hem Hissö båtklubbs Lilla båtskola, som ger dig grundläggande sjökunskaper. Hämta den här >. Häftet är en sammanställning av boken Fritids-skepparen (se www.fritidsskepparen.com>) som ingår i kurslitteraturen för förarintyget. Häftet finns även i klubbstugan.

Klubbdekaler

Du kan erhålla en vatten- och väderbeständig dekal från klubbens styrelse. Denna ska placeras på båten, så att den är väl synlig från bryggan.

Flytvästar
Ett antal flytvästar i varierande storlekar finns att tillgå i klubbstugan - bra när du tar ombord gäster i båten.