Hitta hit

Vår båtklubb hittar du strax efter du kört över bron till Hissö, på höger sida (östra sidan) av ön. Antingen kan man köra mot Kronobergs slottsruin och strax innan ruinen svänga höger mot Hissö/Evedal, alternativt kan man köra mot Evedal och passera campingen för att sedan fortsätta några kilometer tills man kommer fram till bron (skyltat mot Hissö).

Hissö är ett naturvårdsområde och en lika vacker som populär utflyktsö. På dess norra spets finns en allmän badplats, där även hundbad är tillåtet. Här finns många strövområden.

Välkommen att besöka oss om du gör ett besök på Hissö. Vi ber dig vänligen notera att bryggan är avspärrad med grind/hänglås och att rastning av hundar inte är tillåtet inom båtklubbens område.