Sjösättning vid sjösättningsrampen, Evedal.

Aktuella frågor

När kan jag sjösätta? Kan jag använda rampen vid Hissö?
Sjösättning och upptagning vid sjösättningsrampen på Hissö kan göras när som helst av våra medlemmar. Alla medlemmar som har bryggplats har egen nyckel till rampen. Medlemmar som saknar bryggplats kan mot en depositionsavgift om 2 000 kr få tillgång till en nyckel till rampen. Kontakta vår vice ordförande Johan Gustavsson om du är intresserad av detta (tel 0470-620 22 / 070-978 07 27).

Är du inte medlem, gäller att du måste bli det för att få tillgång till vår sjösättningsramp.

Det går också bra att sjösätta vid rampen vid Evedal, som är bredare och passar lite större båtar. Medlemmar har tillgång till nyckel även till denna ramp. För övriga gäller att man betalar en mindre engångsavgift i receptionen på Evedals camping som hanterar nycklarna till rampen där.

Notera att stöldrisken alltid är högre utanför vaktsäsongen.

Läs mer om hur du blir medlem här>