Bryggplatser, priser

Finansiering av båtbryggan
Klubben äger bryggan vilket innebär att vi står för finansiering och underhåll själva. Detta medför en kapitalinsats av medlemmarna enligt följande:

Liten båtplats: 7 200 kr
Mellanstor båtplats: 9 600 kr
Stor båtplats: 10 550 kr

Ovanstående priser gäller för 2017 års säsong och kan komma att förändras. Förändringar meddelas på årsmötet.

Till detta kommer en årlig medlemsavgift och bryggplatsavgift som betalas av de medlemmar som hyr eller äger en båtplats vid vår brygga.

Notera: Bryggplatsen kan säljas vidare i samråd med styrelsen och hela eller delar av kapitalinsatsen återfås. Privat uthyrning utan styrelsens kännedom är strängeligen förbjudet och kan leda till uteslutning ur klubben.

Med bryggplats följer också krav på att sitta vakt-nätter. Det är varje enskild medlems ansvar att informera sig om vilka datum som gäller för varje säsong. Såväl bryggplatsägare som hyrestagare tilldelas vaktnätter och båda ansvarar enskilt för sina respektive vaktpass.