Aktuella avgifter

Avgifter för 2019
Aktuella avgifter är som följer:

Medlemsavgift: 300 kr/år
Bryggplatsavgift: 500 kr/år
Deposition för nyckel till bom: 2 000 kr*

Medlemsavgiften inkluderar medlemsskap i Svenska Båtunionen, där bland annat en prenumeration på tidningen Båtliv ingår.

Utöver ovan nämnda årliga avgifter tillkommer kontantinsats för bryggplats (för de medlemmar som köper en plats. Vid eventuell andrahandsuthyrning (alltid via styrelsen) betalar hyrestagaren samma bryggplatsavgift som bryggplatsens ägare och både bryggplatsinnehavaren och hyrestagaren kommer att tilldelas ansvar för vaktpass. Vaktschema delas ut skriftligen till klubbens medlemmar en gång per år.

Bryggplatsen kan säljas vidare i samråd med styrelsen och hela eller delar av kapitalinsatsen återfås.

Observera att avgifterna kan komma att förändras. Ett beslut om aktuella avgifter fattas vid varje årsmöte.